Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Ode aan de jaren twintig

Lacoste blijft ook komend seizoen trouw aan hun sportieve verleden. Het merk met het geborduurde krokodilletje presenteerde de herfstcollectie in de tennisclub van Parijs; de bakermat van het Franse tennis.


Deze collectie is de derde onder de hoede van creatief directeur Louise Trotter. Voor het komende seizoen verenigt de Britse ontwerpster tennis en golf in een sportieve ode aan power couple René Lacoste (de oprichter van het merk) en golfkampioene Simone Thion de la Chaume. Het is een collectie die een elegante en tegelijk atletische flair uitstraalt. In the picture: golftassen, kiltie loafers en groene geruite gilets.

In de hoogtijdagen van La Chaume in de jaren ’20 waren geplooide rokken, en diepe gebreide V-halzen helemaal in. Trotter inspireerde zich op die look, maar maakte de silhouetten iets lichter en luchtiger.

Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding