Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kustondernemers: Oostende en Blankenberge

In Blankenberge bekijken we deze week het strand vanop de meest frisse kant: de zee! En in Oostende ontdekken we dat je je hotelkamer kan omtoveren tot paskamer.


Sarah Depester is zaakvoerster van boetiek Ensor 14 in Oostende. De coronacrisis inspireerde haar om creatief om te springen met het concept shoppen. Zo kwam ze op het idee om de gasten van het Andromeda Hotel de mogelijkheid te bieden om kledij te passen in hun kamer.

Céline Verstrynge, een echte Oostendse is sales manager in het Andromeda Hotel. Dezelfde hotelgroep (C-Hotels) runt ook hotel Helios in Blankenberge. Céline raadt aan om in Blankenberge de watertaxi te nemen. “Zo zie je de stad eens vanuit een heel ander oogpunt. Je kan het ook afhuren in je eigen bubbel en het is heel betaalbaar.”

Bekijk ook: