Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Stijlvol de zomer in met An Lemmens en Tatiana Silva

Powerladies An Lemmens en Tatiana Silva hebben elk een vrolijke, zomerse collectie ontworpen.


Beide dames werken voor hun collectie opnieuw samen met LolaLiza. Vorig jaar mochten we al van hun werk genieten in hun afzonderlijke feestcollectie. De zomerlijn staat in teken van warme temperaturen, lome avonden en lange stranddagen: summer, here I come! 

An Lemmens x LolaLiza: positief en kleurrijk

Positief, ongedwongen en feel good: dit is de zomercollectie van An Lemmens. Ze ontwierp 5 toffe, kleurrijke stukken, die je kleerkast zonder twijfel een pak fleuriger zullen maken! Van flowy maxi-jurk tot een jump- en playsuit: de kleuren zijn fel en de prints tropisch. Niet op reis deze zomer? Met die outfits voel je je meteen in de Bahama’s!  An: “Ik wilde graag een collectie ontwerpen voor vrouwen die lekker in hun vel zitten en dat ook uitstralen. De vrouw die deze items draagt gaat zeker complimentjes krijgen, dus mag ze ook zeker durven ontvangen!”

Kortom, met de kledij van An Lemmens ga je nooit over- of under dressed de wereld tegemoet. Een drukke werkdag afsluiten met een cocktail aan het strand? Check!

Tatiana Silva x LolaLiza: elegant en fashionable

Onbekende terreinen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten: de zomer staat in teken van avontuur voor Tatiana. Met haar collectie wil ze vrouwen inspireren om zich vrij en creatief te voelen. Een prachtige lange jurk van gemengde zijde mousseline of een fijne jumpsuit die zowel comfortabel als vrouwelijk is, halen zeker je flirty kant naar boven. Tatiana zelf omschrijft haar stijl als zacht, vrouwelijk en ingetogen. Daarom bestaat de collectie vooral uit items in één kleur: wit, zwart of roze. Wij kunnen alvast niet wachten om haar jurken te gaan passen!

Beide collecties zijn verkrijgbaar online en in geselecteerde winkels vanaf woensdag 8 juli. Shoppen maar!