Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Staycation? Maak van je thuis een vakantiehuis

De zomervakantie van 2020 wordt er één die we allemaal niet snel gaan vergeten. Je vakantiebestemming is je huis geworden, dus geven wij maar al te graag enkele tips om van je thuis een vakantiehuis te maken!


Wil je je tuin, balkon of terras wat pimpen tot een heuse vakantiebestemming? Dan is de wanddecoratie van IXXI zeker iets voor jou.

Toolset voor buiten

De befaamde wanddecoraties van IXXI zijn nu ook beschikbaar voor in je tuin. De decoratie komt met een handig toolsetje, zodat je in no-time het stukje kunst aan je muur kan vastmaken.

UV bestendig en waterproof

Het materiaal van de wanddecoratie is aangepast. Het is waterbestendig, scheurt niet, trekt niet krom en is bestand tegen UV-licht. Het is wel aangeraden om je stuk in een schaduwrijke zone op te hangen, want anders zou het kunnen dat de kleuren veranderen.

Speciale zomercollectie

Deze zomer kan je heel wat speciale, nieuwe stukken vinden bij IXXI. Er is voor elk vakantie in eigen huis type wat wils! De roadtripper, avonturier, cultuursnuiver of foodie: de zomercollectie biedt voor elk van hen een prachtig plaatje. Toffe quotes, dierenprints, zomerse fotografie, bekende kunstwerken en meer (!). Heb je zelf een foto die je als wanddecoratie wil gebruiken? Dan kan je ook terecht bij IXXI om er iets van te maken. Shoppen maar!