Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

LIPSTICK DAY: onze favorietjes voor een zwoele zomerdag

Vandaag, woensdag 29 juli is het eindelijk zo ver: het is National Lipstick Day! Een dag waar alle make-up lovers hun lippen kleuren met hun mooiste, leukste, felste kleurtje.


Ben je nog op zoek naar de perfecte lippenstift voor deze heugelijke dag? Dan delen wij met veel plezier onze favorietjes!

Maybelline blijft oneindig lang bij je

Ga voor intens doordrongen lippen met de Maybelline SuperStay Matte Ink vloeibare lipstick. Het kleurtje blijft 16 uur lang perfect zitten. Deze intens rijke lipkleuren kan je slechts met één swipe aanbrengen. De lipstick vervaagt niet, droogt je lippen niet uit en gaat ook niet klonteren naar het einde van de dag toe.

De collectie van de SuperStay Matte Ink lippenstiften is al behoorlijk uitgebreid, dus je vindt er so-wie-so je favoriete kleurtje.

Heb je het meer voor een lipstickpotlood? De SuperStay Ink Crayon van Maybelline is ultrazacht en glijdt gemakkelijk over je lippen. Pas je look aan waar en wanneer je maar wilt door te variëren tussen acht tijdloze lipstickkleuren. De fijne tip en ingebouwde slijper vereenvoudigen een uiterst precieze applicatie. Handig toch?

Tot slot zijn we ook helemaal weg van de Rouge Signature van L’Oréal Paris.

Je jurk glinstert en je haren glanzen: je bent er helemaal klaar voor om samen met je bubbel een heerlijke avond te beleven. Voeg een vleugje gloss & glamour toe aan je lippen en til je look naar een hoger level. Vaarwel plakkerige smurrie, hallo verfijnde glans.