Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Desserthemel: ontdek de Dame Blanche Bal

Toen we midden maart met zijn allen binnen moesten blijven, kwam de bakker in veel mensen naar boven. Ook Wim Ballieu, bezieler van de Balls & Glory restaurants, ging aan de slag met het meest voorkomende dessert: de Dame Blanche.


Staycation for the win

Dat de zomer van 2020 onvergetelijk wordt, dat weten we al even. Staycation wordt de nieuwe standaard. Lekker genieten met je vrienden en familie, dicht bij huis. Plan je een uitstapje naar Gent, Antwerpen, Mechelen, Leuven, Brussel of Sint-Niklaas? Vergeet dan zeker niet om je dag af te sluiten in een van de Balls & Glory restaurants.

De Dame Blanche Bol wordt exclusief geserveerd in de restaurants, maar de creatievelingen onder ons kunnen de bal ook makkelijk zelf thuis maken. Geïnteresseerd? Het recept vind je hier!

Is dat koken toch niets voor jou maar wil je toch genieten van dit kunstwerkje in het comfort van je eigen zetel? Dan heb je geluk, want de Dame Blanche Bal kan je ook online bestellen via Deliveroo & Ubereats, fieuw!