Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Dé dierenprint van dit moment

Tijger-, panter- of slangenprint,…: dit seizoen moeten ze hun plaats in de spotlights afstaan aan een ander dierenmotief: zebra. Van subtiel detail tot ’total look’, zwart-wit, bruin-wit of bruin-beige,…: het kan allemaal.


https://www.instagram.com/p/CAgC9HQlh-6/?utm_source=ig_embed

Van influencers tot merken als Isabel Marant, Zara, H&M en Hunkemöller,..: Na een voorzichtige start vorig jaar kan ondertussen niemand nog weerstaan aan de zebraprint. De Nederlandse styliste, fotografe en influencer Vivian Hoorn ontwikkelde in samenwerking met Hunkemöller de “South African Summer”-collectie, met ook een belangrijke rol voor het zebrapatroon.

Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding

Hunkemöller: Vivian Hoorn-collectie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Did someone say safari ? Van de leopard trend zijn we dit jaar naar de zebra trend gegaan & i’m lovin it! Je shopt deze musthave al voor €39,99 #winkeltjevanlynn

Een bericht gedeeld door (@winkeltjevanlynn) op