Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Dromen van de Côte d’Azur

Ben je dol op de Côte d’Azur, maar zit een reisje er niet meteen in? Dan kan je ook kiezen voor wat Azurenkust-vibes in je outfit. Stijlicoon Claire Rose helpt een handje met haar nieuwste collectie. 


Als je graag fashion-influencers volgt, dan ken je wellicht ook Claire Rose. De Nederlandse die een mode-opleiding volgde, behoort met haar bijna 470.000 volgers tot de bekendste. Claire Rose woont in New York, maar voor haar samenwerking met de Duitse onlineretailer EDITED haalde ze haar inspiratie elders.

“Ik liet me inspireren door vintage vondsten in pittoreske winkeltjes in Saint-Tropez en online vintage uit m’n eigen garderobe. Zij het met een persoonlijke, eigentijdse twist. Je ziet knipogen naar stijlicoon Brigitte Bardot en fotograaf Slim Aarons, ik ben momenteel helemaal in de ban van hun zuiderse esthetiek. De collectie katapulteert je zo naar de seventies, overgoten met een moderne toets”, aldus Claire Rose.

Veelzijdigheid regeert: kersenrode muiltjes zorgen gegarandeerd voor veel bekijks, of je ze nu draagt tijdens een promenade langs de Franse Rivièra of op je volgende Zoom-meeting. De foulard refereert naar de iconische zijden carré en subtiele schakeringen van pastel geven een verfijnde en elegante touch aan het geheel. De blikvanger, een mintgroene handtas, laat zich inspireren door de klassieke baguette, maar dan uitvergroot, de perfecte tas voor elke dag.

De capsulecollectie “Claire Rose for EDITED” is beschikbaar via EDITED.be

Prijzen:

  • Muiltjes: 129€
  • Sjaal: 49.90€
  • Tas: 39.90€