Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Wat als je je trouwfeest moet re-organiseren wegens corona?

Corona gooit ook voor heel wat privé-events roet in het eten. Is je trouwfeest sowieso al uitgesteld of twijfel je nog om het uit te stellen? Dan zit je ongetwijfeld met heel wat vragen. Tijdens een webinar komende donderdag krijg je tal van tips en een antwoord op veelgestelde struggles.


Hoe pak je het re-organiseren van je huwelijksfeest aan? Hoe geef je toch nog een leuke invulling aan jullie oorspronkelijke datum? Het zijn slechts twee van de vele verzuchtingen die je als koppel wellicht hebt als je huwelijk uitgesteld is wegens corona.

Misschien wil je het feest toch nog dit jaar laten doorgaan en vraag je je af hoe het zit met de veiligheidsmaatregelen? Moeten gasten maskers dragen? Wat met het passen en afhalen van je trouwkleed? Wat zijn de mogelijkheden voor een huwelijksfeest onder blote hemel of in kleiner gezelschap?

Bij Salino, digitale eventpartner gespecialiseerd in het verzamelen van leveranciers, voelden ze een groeiende vraag naar heldere en inspirerende antwoorden.

Daarom organiseert Salino op donderdag 14 mei, van 20 tot 21u een gratis webinar met professioneel weddingplanner Sophie Ickmans en haar collega Armando Diva van Art of Events. Tijdens de webinar beantwoordt Sophie al jullie vragen en geeft ze tal van tips om een huwelijk succesvol te re-organiseren.

Wil je het webinar volgen? Meer informatie en inschrijven kan via deze link.

Volg Tendens ook op Facebook en Instagram