Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Op vakantie in je slaapkamer

Steile kliffen, verborgen strandjes en geheime baaien. We hopen ooit weer terug te keren naar die prachtige Amalfikust… In tussentijd zit er niets anders op dan op vakantie te gaan in eigen huis.


Met de dekbedovertrekken van Sleeplife breng je die Mediterrane sfeer in no time de slaapkamer binnen. Zo heerlijk die bruisende Summer vibes! Klaar voor een onvervalste Zuiderse siësta?

Laat de zon in je hart

Met het Essenza-dekbedovertrek Fabienne Mustard waan je je op een betoverende piazzetta met een kopje koffie in de hand om daarna een smal steegje in te lopen met de meest imposante gebouwen. De zon straalt pal in het midden van de slaapkamer!

Think Orange

Wakker worden onder de appelsienbomen? Het kan, of toch bijna. Het dekbedovertrek Casilin Oranges neemt ons mee naar een marktkraampje in Positano. Even geen zin in een fruitige toets? De keerzijde is effen muntgroen en brengt een welgekomen, frisse afwisseling in de slaapkamer.

Aperitivo

Het dekbedovertrek Calabro is gemaakt van 100% Egyptisch katoensatijn en is verrijkt met een subtiele kiezelprint. De stof voelt zacht aan, is sterk en ventileert. Ideaal dus voor warme nachten. De zachte, olijfgroene en hemelsblauwe tinten hebben een kalmerende werking en doen denken aan een ontspannen aperitivo in een pittoresk vissersdorpje.

We kunnen het niet genoeg blijven zeggen maar: droom nu, en reis later. Slaap zacht!