Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Zeg het met bloemen

Bloemen zorgen voor kleur en fleur tijdens de lente en ook de mode doet mee. Het Belgische merk LolaLiza lanceert een collectie met veel bloemenprints en werkt ook samen met bloemenstyliste Loes van Look.


De collectie

Van tropische jungleprints tot fleurige bloemen: onder het motto “Time To Bloom”, ben je meteen in lentesfeer.

Tutorials met Loes van Look

Bloemen zijn niet alleen leuk als print, maar ook ideaal om je outfit extra te stylen. LolaLiza vroeg aan Loes van Look om een aantal tutorials uit te werken. Loes is de oprichtster van “Wildflowers & Wodka”. Op dit Instagram account leeft ze zich uit met bloemen: van accessoires tot decoraties voor feesten. Loes laat vier ideeën zien: Een corsage, bloemenkroon, haarversiering of armband. Wat kies jij?

 

Bekijk hier ook de andere tutorials.