Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Vind de yoga-outfit die past bij jouw stijl

Aan alle yogi’s en yogini’s: deze is voor jou! Voor veel mensen is yoga de perfecte manier om te ontspannen en om hun innerlijke balans te vinden. En je hebt niet eens een sportschool of uitrusting nodig! Rol gewoon je mat uit, kies je favoriete yoga-outfit en je bent klaar om helemaal zen te worden. Maar wat draag je nu best tijdens een yogasessie?


Eerst en vooral is het belangrijk dat je je goed en comfortabel voelt in je kledij. Voor de ene kan dat in een aansluitend topje zijn waarin zijn/haar figuur goed zichtbaar is. De andere voelt zich dan weer het best in een loszittende T-shirt. Tip: als je een losse shirt verkiest, draag er dan een strakke top onder. Zo komt je blote buik niet per ongeluk piepen bij een ingewikkelde pose.

Ook voor je broek of legging is het belangrijk dat die lekker zit. Kies voor een onderstuk dat niet te strak zit zonder knopen of ritsen. Bij de keuze van de stof is het aangeraden om katoen te dragen. Het is niet alleen superzacht, maar katoen ademt ook en zorgt ervoor dat je zweet wordt opgenomen.

Last but not least: je beha. Zorg ervoor dat hij genoeg ondersteuning biedt en niet te strak zit. Bij yoga wordt er vooral gefocust op de ademhaling en dan is het belangrijk dat je beha iets losser zit en stretcht.

Vind je je favoriete outfit hieronder?

Anita Active

Guess Active

Reebok

O’Neill

Bekijk ook: