Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Verwen jezelf met een schoonheidskuur

It’s so healthy to spend time alone. Zeker in deze tijden is het belangrijk dat we goed voor onszelf zorgen. Tover je badkamer om tot een wellness en trakteer jezelf op een ontspannend bad, een zalige peeling, hydraterend maskertje,…


SOS droge handen

Onze handen hebben wat afgezien de laatste dagen. Nog nooit waren ze zo proper, maar ook zo droog. Niet getreurd, want er bestaan gelukkig heerlijke handcrèmes die je poezelige handen in een wip terug herstellen. Zoals deze Daily handcream van Babor bijvoorbeeld.

Herstel je huid

Naar het schoonheidsinstituut gaan voor een diepgaande behandeling zit er nu even niet in. Maar met de cleane, doeltreffende cosmeceuticals van Wiotech kom je thuis al een heel eind. Goed nieuws voor wie een gevoelige huid heeft, want dit gamma is vrij van parabenen en parfum.

What a peeling!

De Triple Action Peeling maakt genadeloos komaf met dode huidcellen dankzij een geavanceerde formule met fruitzuren, abrikozenpitpoeder en ureum voor een doeltreffende peeling. Het resultaat is een stralend frisse teint, egalere pigmentatie, fijnere huidstructuur, een verbeterde vochtbalans en zichtbaar gereduceerde rimpels. Ook voor een onzuivere huid en een huid met littekens is deze peeling een weldaad.

Na het peelen volgt het voeden: de Wiotech Repair Cream is een anti-aging verzorging die de huid herstelt, voedt en kalmeert. De ultra-milde formule is geschikt voor alle huidtypes, ook de heel droge, rosacea- of acnegevoelige huid. De crème helpt de huid te hydrateren en kalmeren, de huidstructuur te verfijnen en acné en onzuiverheden te bestrijden.

Bye bye okselvijvers!

Deze deo nieuwe stijl is van Belgische bodem (uit Ieper) en pakt de oorzaak van zweetgeurtjes aan zonder daarbij het natuurlijke zweetproces te verhinderen. Wie Oy, net zoals tandenpoetsen, opneemt in een vast ochtendritueel, is 24 uur lang gegarandeerd geurvrij en ook gele kringen op kledij zijn dankzij Oy van de baan. De geconcentreerde formule is zacht voor de planeet én voor de huid, zelfs de meest gevoelige.