Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Slutty brownies? Laat maar komen!

Koekjesdeeg, Oreo’s en brownies… ALL-IN ONE! Dat is het geheim achter deze ‘slutty brownies’. Te veel van het goede zeg je? Voor 1 keer mag je dit decadente koekje zonder schuldgevoel naar binnen werken. Ze zijn namelijk te lekker en super easy om niet te proberen. TIP: beheers jezelf om ze niet allemaal in 1 keer naar binnen te schrokken. I know it’s hard, maar je huisgenoten en hun smaakpapillen zullen je eeuwig dankbaar zijn.


De laatste weken zijn er al heel wat challenges en hypes op sociale media opgedoken. De Pillow dress challenge, WC-rolchallenge, post een oude foto challenge,.. Je kunt het zo gek niet bedenken. Maar de slutty brownies zijn dé hit van het moment. Rosie Londoner bedacht het caloriebommetje dat later massaal werd opgepikt op social media.

https://www.instagram.com/p/BvLxr_1hbPv/

 

https://www.instagram.com/p/B_jmHQ-pFy8/

https://www.instagram.com/p/B_iLefUn4kk/

 

Instagramqueen en modeblogster Anna Nooshin maakte onder andere een video van de making-off van het TikTok recept en plaatste het op haar YouTubekanaal. Want tjah wat moet je anders doen deze dagen?

Voor wie niet genoeg kan krijgen van brownies, hebben we voor jou nog een superlekker receptje van brownies met Toblerona chocolade.

https://www.instagram.com/p/B-OxiKEppvW/

Mmm laat die caloriebommetjes maar komen!