Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Genderneutraal centraal bij Tommy Hilfiger

Matching outfits? Check! Tommy Hilfiger en Lewis Hamilton gaan helemaal genderneutraal met hun nieuwe collectie.


Lewis Hamilton is niet alleen een bekende Britse formule-1 piloot, maar durft zichzelf ook al eens de modekoning noemen. Voor de vierde keer brengen Hamilton en Tommy Hilfiger een kledinglijn uit. Maar dat doen ze niet alleen. Er waait namelijk een nieuwe wind door de collectie. De Amerikaanse R&B zangeres H.E.R. werkte mee aan het project en drukte haar eigen stempel op de nieuwe collectie.

Duurzaamheid ten top!

De hele collectie bouwt verder op het thema duurzaamheid. Ze maken gebruik van gerecyclede, biologische en herbruikbare materialen, en kiezen voor minder vervuilende productietechnieken.

Neongroen, wit en zwart zetten de toon in de nieuwe streetwear-collectie.

Style for all

De nieuwe collectie omarmt alle soorten body types. Ze geloven dat fashion geen grenzen kent in gender, leeftijd, etniciteit en lichaamstype. Daarom ontwierpen ze kledingstukken die zowel door mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Zou jij je garderobe delen met je man/vrouw?