Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Rijsttaartjes

De Foodie Fridays zien er in april een beetje anders uit. Ook wij moeten even in ons kot blijven en kunnen daardoor de filmpjes niet opnemen. Dat neemt echter niet weg dat we blijven elke week een heerlijk dessertje posten!


Rijsttaartjes

Rijsttaartjes, wie lust ze nu niet? Het is alleszins het favoriete taartje van redactrice Naomi, daarom dat ze op zoek ging naar het perfecte recept voor rijsttaartjes.

Het recept kan je hier downloaden.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook