Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Eivormige paaskoekjes

De paasklokken luiden dit weekend opnieuw! Het is misschien geen typische feestdag dit jaar, maar dat wil niet zeggen dat we onszelf niet mogen verwennen met allerlei lekkers. Daarom maakt redactrice Naomi deze week heerlijke eivormige paaskoekjes.


Eivormige paaskoekjes

Niets zo lekker als een fris koekje om bij de koffie te eten. Deze koekjes met lemon curd zijn een echte winnaar voor bij je paasbrunch. Ze zien er niet alleen super schattig uit, ze zijn ook écht om van te smullen. Ze zijn in no-time klaar, waardoor je snel je huisgenoten kan verwennen op deze feestdag!

Download hier het recept.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook