Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Easter Egg Kisses

Geloof of het of niet, maar het is nog steeds paasvakantie! Tijd om nog eens aan het bakken te slaan dus. Deze koekjes zijn makkelijk en tof om te maken samen met je oogappeltjes.


Easter Egg Kisses

Dit recept van Laura’s Bakery is eentje om van te smullen en is bovendien super leuk om te maken samen met de kinderen! De koekjes zien er schattig uit en zorgen ervoor dat die overvloed aan paaseitjes in huis wat vermindert ;-). Kortom, leuke koekjes voor een leuke namiddag!

Download hier het recept.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook