Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

En op een dag zeg je ja!

De bruidsmars begint, iedereen houdt de adem in, alle ogen zijn gericht op de deur en… daar sta je dan als een prinses weggelopen uit een sprookje. Zeg nu zelf, daar droomt toch ieder meisje van?


Geen vrouw zo mooi als een stralende bruid

Op een bruiloft is het natuurlijk de bruid die met alle aandacht gaat lopen. Vooral de bruidsjurk staat dan in de spotlights. Bruidsmodehuis Marylise en Rembo Fashion Group (MRFG) laat bruiden shinen met hun nieuwe collectie. Ze besloten een unieke samenwerking aan te gaan met de Belgische modeontwerpster Veronique Branquinho.

De collectie genaamd “Carta Branca” (carte blanche) wordt gekenmerkt door sensuele vrouwelijkheid en bestaat uit 10 krachtige silhouetten. Van een bustierjurk in plissé soleil tot een smoking in matte zijde. Alle modellen zijn uitgevoerd in ivoorwit en dragen de signatuur van Veronique: tijdloze creaties, nobele stoffen en een artisanale afwerking. Met deze bruidsmodelijn richten ze zich tot stijlvolle bruidjes die voor een pure en tijdloze bruidscreatie willen gaan, in kwaliteitsvolle stoffen.

Designed with passion in Belgium, made with love in Portugal

Veronique Branquinho was van meet af gecharmeerd door de slogan van MRFG ‘Designed with passion in Belgium, made with love in Portugal.’ Na een bezoek aan het Portugese atelier van MRFG ontstond het verlangen om samen te werken.

Bij Veronique gaat bruidsmode om puurheid en essentie. Ze ontwerpt intuïtief en vertrekt vanuit dingen die ze zelf mooi vindt. Ze wil de bruid op die manier een onvergetelijke dag bezorgen.

De gloednieuwe collectie is exclusief verkrijgbaar bij de bruidsboetiek Le Chapeau in Antwerpen.