Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Doe mee met de ‘Dance Challenge’ van Special Olympics Belgium

Special Olympics Belgium spoort mensen aan om in beweging te blijven. Ze willen zoveel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen met een leuk en eenvoudig dansje.


https://www.facebook.com/SpecialOlympicsBelgium/videos/2291144584513836/

 

De quarantaine begint voor heel wat mensen zwaar door te wegen, maar weet dat je er niet alleen voor staat! Belangrijk is dat we in deze tijden blijven bewegen en allemaal samen het beste uit onszelf halen. Door fysiek actief te blijven word je niet alleen fitter, maar krijgt ook je mentale gezondheid een enorme boost. Niet bij de pakken blijven zitten is de boodschap!

Lijkt het dansje jou wat te moeilijk? Vrijdag 17 april om 15u00 is er een Facebook-live waarin danslerares Dorien van SOB het dansje stap voor stap zal aanleren. Bekende sporters & Vlamingen zoals Tessa Wullaert, Yanina Wickmayer, Henny Seroeyen, Erika Vantielen en Tim Ost deelden alvast de boodschap. Doe jij ook mee?