Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Deze serie moet je gezien hebben!

Wat zouden we toch doen zonder Netflix? Voor heel wat mensen is het tegenwoordig alleen Netflix dat de klok slaat. Niet echt verwonderlijk gezien de vele goede series en films. Heb je alle series al uitgekeken? Geen nood, want wij vonden er nog eentje om je tanden in te zetten.


Foto: Netflix

Binge alert!

Cheerleading films en series, zo zijn er wel 13 in een dozijn in Hollywood, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit één gezien als Dare Me, een nieuwe serie gebaseerd op het gelijknamige boek van Megan Abbott. Dare Me kan je het best omschrijven als een mix van You, Cheer en Euphoria. Het nieuwe thrillerdrama dat onlangs op Netflix verscheen is even verslavend als de drie andere series, en zit minstens zo slim in elkaar.

What is it about?

De serie volgt de twee beste vriendinnen en cheerleaders van de middelbare school Addy Hanlon en Beth Cassidy. Wanneer hun nieuwe cheercoach Colette French op het toneel verschijnt, krijgt de vriendschap tussen de meisjes een grimmige wending. Addy is dol op de coach en doet alles wat ze vraagt, wat op zijn beurt de jaloezie van Beth aanwakkert. Als de andere teamleden bij Colette thuis een drink houden, stuurt Beth haar kat. Ze kijkt alleen maar toe, wachtend op haar moment. De meisjes gaan zowel fysiek als mentaal tot het uiterste terwijl ze strijden om de beste positie in het team. Maar dan wordt Addy op een donkere nacht in een nachtmerrie getrokken.

Bekijk de trailer hieronder.