Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Breng je muren tot leven

Sensationele kleuren en ongetemde vormen sieren de woonkamers van vandaag. Designs met lef laten het karakter van een kamer goed uitkomen, en eigenwijze muurbekleding is daar een beslissende factor in. Omarm je stoutste interieurdromen en maak van je muren een kunstwerk. More is more met deze ontwerpen van Arte.


Mysterieus en chic met Wildflower

De rijkelijke stoffen van onder andere ribfluweel, weelderige botanische prints en gesofistikeerde weeftechnieken maken van Lush een zeer gedetailleerde en luxueuze collectie. De expressieve combinatie van de kleuren, het zachte ribfluweel en de frivole tekening geven Wildflower zijn kunstzinnige en speelse karakter.

Bloemenpracht met Rendezvous Tokyo Blue

Deze levendige muurbekleding, gedrukt op een zachte en fluweelachtige stof met denimtexturen, schildert een weelderig bos dat leven en beweging uitstraalt. Wie oog voor detail heeft, ontdekt in de overvloed van exotische bloemen ook de Indigo Macaques aapjes, die in traditionele kimono’s zijn gekleed.

Tropische vakantie in je kamer

Fans van tropische natuurpracht wanen zich spontaan in een ongerept oerwoud met dessin Albanico uit de Selva-collectie. De waaiervorm bestaande uit pandanbladeren laat de lichte en donkere partijen op elkaar inspelen. Het uitgesproken reliëf van de tekening op de ruwe ondergrond geeft extra diepte en contrast.

Zijden foulards op je muur

Ga op ontdekkingsreis naar het verre Oosten in je woonkamer. De Kami-collectie is een combinatie van zeer explosieve kleuren afgewisseld met zachte tinten, net zoals bij dessin Koi waarbij je kan genieten van de sereniteit van water. Het Kimono dessin geeft op zijn beurt Oosterse taferelen weer die de kleurenexplosie in balans weten te houden. Zes zijden foulards zijn de inspiratiebron voor deze compositie.