Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

All dreams are equal

2020 is voor velen nu al een buitengewoon jaar, ook voor de sportwereld. Plots worden alle grote evenementen afgelast. Onder andere de Nationale Spelen en de Olympische Spelen, dé droom van elke atleet, gaan dit jaar niet door. Maar net in dit twijfelachtige (sport)jaar floreert de Olympische gedachte meer dan ooit.


Special Olympics, de Olympische organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking, ijvert al jaren voor sociale inclusie door sport. Denk maar aan de in het oog springende campagnes met Kevin De Bruyne en andere topatleten die al dan niet uitgedaagd werden door Special Olympics atleten. Daarom hebben ze ook dit jaar weer een campagne op poten gezet met Toyota Motor Europe als sponsor. Samen werken ze verder aan de integratie van atleten met een verstandelijke beperking.

#alldreamsareequal

Het eerste resultaat van deze bijzondere samenwerking is te zien in de nieuwe ‘All Dreams Are Equal’ campagne. Een campagne die de olympische gedachte en de droom van vele atleten weergeeft door de ogen van Ella. De jonge atlete koestert, net als andere atleten, haar sportieve droom en probeert deze met veel toewijding waar te maken. Alice Devooght (14) uit Deinze vertolkt de rol van Ella en is het gezicht van de internationale campagne. Je ontdekt het filmpje hieronder.