Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

ZEB kruipt in het wiel van Remco Evenepoel

Smeer jullie kuiten maar al in, want de winnaarscollectie van Remco Evenepoel is er één om U tegen te zeggen!


Amper 20 is hij, maar nu al een wielerfenomeen. Remco Evenepoel stelde gisteren samen met de CEO van Zeb, Luc van Mol,  zijn winnaarscollectie R. EV 1703 voor. Remco werd in 2019 als een van de jongste renners ooit prof. In een tijdspanne van slechts anderhalf jaar won hij alles op elk niveau: Wereld, Europees en Nationaal kampioen plus een veelvoud aan rittenkoersen en eendagskoersen.

De collectie voor echte wielerfanaten bevat T-shirts, polo’s, sweaters en hoodies voor zowel mannen als vrouwen en kids. De liefde voor het wielrennen zie je in al zijn stuks terug. Hij gebruikt onder andere het wiel als inspiratiebron. De spaken vormen een leuke print op de T-shirts en truien. Elk stuk uit zijn collectie draagt het embleem R. EV 1703. Dat zijn de initialen van Remco, gevolgd door de postcode van zijn woonplaats Schepdaal.

A touch of pink

Hij blinkt uit in het tijdrijden en dat is te merken aan de toepasselijke quotes, zoals ‘Against the clock’ en ‘Life is a Time trial’. “Bidon collé” mocht van Remco zeker niet ontbreken: die uitdrukking verwijst naar renners die doen alsof ze een drinkbus willen, om zich zo even vast te houden aan een volgwagen om de kloof met het peloton te dichten. Remco kiest voor neutrale kleuren zoals electric blue, zwart, kaki groen,… Maar ook roze! De roze kleur is een knipoog naar de Ronde Van Italië, zijn eerste grote ronde waaraan hij binnenkort zal deelnemen.

Meer zien? Bekijk het hier.