Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Wooninspiratie: Meubels met een hoek af

Letterlijk dan, want dit seizoen zijn ronde meubels helemaal in!


Na jaren van strak en clean design nemen de organische vormen de interieurwereld over. Breng rust in je woning met ronde vormen, pastelkleuren en zachte lijnen.

 

Natuurlijke materialen

Liefde en warmte brengen in je interieur, doe je met houten elementen. Het is niet alleen tijdloos en mooi, maar ook duurzaam. Hout past overal! Van rustieke, landelijke huizen tot de meest moderne, artistieke ruimtes. Gezelligheid troef!

Haal de natuur binnen met bamboe en riet. Het zorgt meteen voor een frisse en zomerse look.

Leef in harmonie

Dagelijks streven we naar een innerlijke vrede. Het geeft ons het gevoel van volmaakt gelukkig te zijn. Zorg daarom voor een rustgevende woning. Door te spelen met textuur, vormen en kleuren creëer je balans en harmonie in je interieur. Zachte glooiingen zorgen voor een speels effect en creëren instant sfeer. Ga aan de slag met pastelkleuren zoals ivoorwit, oudroze, okergeel,…

Neem een kijkje op La Redoute voor meer inspiratie.