Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#steunkousen voor Wereld Downsyndroomdag

Eerlijk? We lopen allemaal wel al eens de deur uit met twee verschillende sokken. Maar… don’t be ashamed! Zaterdag mag je ongegeneerd met een felgroene kous aan de ene voet en een knalgele aan de andere de deur uit. Want dan is het niet alleen de eerste dag van de lente, maar is het ook Wereld Downsyndroomdag.


 

De deelnemers van het programma ‘Down the road’ roepen op om zaterdag Wereld Downsyndroomdag te vieren met twee verschillende kousen om aan te tonen dat verschillend zijn OK is. Zo kan je je betrokkenheid en steun tonen aan personen met het Syndroom van Down. Verenig die single sok met een andere eenzame sok. Hoe gekker, hoe beter!

Wie meedoet, kan er een foto van nemen en online plaatsen met de hashtag #steunkousen.