Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Sporty is the new style

Klaar voor een sportieve zomer? Met deze stukken kan dat niet anders! We kiezen massaal voor platte sneakers en comfortabele kledij. En dat niet alleen in de fitness, maar ook op school, werk, vrije tijd,… Move over high heels en te strakke jurkjes. Sporty en casual here we come! We hebben voor jou enkele niet te missen vrijetijdsitems op een rijtje gezet.


O’Neill

O’Neill is altijd al pionier geweest in sportkleding. Door de jaren heen veranderde de surf- en sneeuwkleding in prachtige op sport geïnspireerde streetwear.

Guess Active

Wil je er glamoureus en moeiteloos sexy uitzien in je vrijetijdsoutfit? Dan is de Guess activewear-collectie echt iets voor jou! Ga voor een tropische print of een volledig rode look. Sommige stukken hebben zelfs enkele technische kenmerken zoals inzetstukken van gaas en rubberen labels.

Anita

Dit seizoen richt Anita zich op all-inclusive lingerie en sportkledij. Deze sportieve outfits hebben het allemaal: ze geven je geweldige ondersteuning en het gevoel dat je de dag aankunt!

Brax golf

Bij de nieuwe collectie van Brax gaan mode en sport hand in hand. De stuks zijn gegoten in een innovatief ontwerp met maximale functionaliteit. Door ingenieuze systemen en stoffen krijg je een koelend effect van 3 graden. Zo blijf je koel tijdens die hete zomerdagen.

Unisa

De sneakertrend is nog steeds in (godzijdank!). Met deze Unisa-sneakers ben je op de meest stijlvolle en comfortabele manier onderweg.

Floris van Bommel

Floris van Bommel begrijpt als geen ander dat sneakers altijd een goed idee zijn. Deze gewaagde items zijn de definitie van ‘sporty chic’.

Reebok

Dit seizoen lanceerde Reebok zijn eerste HIIT-collectie: de perfecte uitrusting om je doelen op een leuke, stijlvolle en efficiënte manier te bereiken.

Tamaris

De karakteristieke sneaker met de dikke zool was ongetwijfeld het populairste schoenmodel van de late jaren 90. Ondanks hun zware uiterlijk zijn dikke sneakers ongelooflijk licht en vrouwelijk.