Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Small is beautiful

Klein, kleiner, kleinst. Er wordt steeds kleiner gebouwd, maar dat wil niet zeggen dat je moet inboeten aan comfort. Op de Batibouw-beurs in Brussel ontdek je hoe je je ruimte slim en efficiënt kan aanpakken.


Co-housing is de trend van het moment. Dat betekent dus ook dat woningen iets kleiner zijn dan normaal omdat zij ook genieten van enkele grote gemeenschappelijke ruimtes. Ook appartementen en huizen worden kleiner aangeboden en de hele sector moet zich daaraan aanpassen. Van keuken- tot badkamerfabrikanten.

Bij kleine woningen is het dus belangrijk om je ruimte optimaal te benutten. Slim omspringen met je ruimte vertaalt zich in het kiezen van de juiste meubels en multifunctionele toestellen.

Wil je zelf de nieuwste trends spotten? Dat kan! De beurs loopt nog tot zondag 8 maart.