Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Ruil je douchegel in voor een stuk zeep

Een stuk zeep, het lijkt voor sommigen misschien old fashioned, maar niets is minder waar. Een stuk zeep brengt heel wat voordelen met zich mee, en wij lijsten er al 5 op!


Minder en milieuvriendelijke verpakking

Zowat alle stukken zeep komen zonder verpakking. Als er dan toch iets rond zit, is het altijd een verpakking die recycleerbaar is. Hoera kleinere afvalberg! Wil je je ecologische voetafdruk nog een stukje kleiner maken? Ga dan voor biologische stukken zeep, die geen schadelijke stoffen bevatten.

Een stuk liever voor je huid

Waar douchegels soms (te) agressief voor je huid kunnen zijn, zijn (biologische) stukken zeep een pak zachter voor je huid. Je droge, geïrriteerde huid is in no-time terug gelukkig met een stuk zeep op basis van plantaardige oliën.

Zuinig in gebruik

Vloeibare zeep is vaak verleidelijk om in grote hoeveelheden te gebruiken. Dat is natuurlijk niet nodig, maar je hebt snel een hele toef zeep in je handen als je je aan het douchen bent. Bij vaste zeep heb je dat niet.

Het kost je minder

Omdat je bij een stuk zeep amper geneigd bent om te veel te gebruiken, kan je langer doen met een stukje zeep dan met een douchegel. Bovendien is de kostprijs per kilo voor een stuk zeep in vergelijking met een kilo douchegel een pak lager. Besparen was nog nooit zo easy!

Perfect voor op reis

Ben jij zo iemand die altijd te veel vloeistoffen meeneemt op het vliegtuig? Een stuk zeep zorgt al meteen voor een flesje vloeistof minder in je bagage. Je bent in no-time door de douane!

Getipt: Bubbles at Home

Heb je zin gekregen om je douchegel de vuilbak in te kieperen en vanaf nu enkel biologische zeepbars te gebruiken? Dan is Bubbles at Home zeker een winkel die een bezoekje waard is. Bubbles at Home heeft ondertussen 3 fysieke winkels in België, maar hun webshop is natuurlijk ook nog altijd een optie. Je vindt in de winkel niet enkel biologische zeepbars in allerlei geuren en kleuren, je kan er ook terecht voor andere verzorgingsproducten.

Bruisballen met een heerlijke geur, die bovendien oliën bevatten, zorgen voor een perfecte avond in bad. Met deze bruisballen heb je geen werk achteraf om je bad uit te kuisen. Ze drogen je huid niet uit. Terwijl je in bad zit te genieten, wordt je huid verzorgd door de olie in de bruisballen.

Bij Bubbles at Home kan je ook terecht met allerlei huidaandoeningen. Acné, psoriasis, eczeem… met elk huidprobleem kan je terecht bij Bubbles at Home. Met de juiste tips kom je tot de perfecte huidverzorging, welk huidtype je ook hebt.