Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

O bella ciao, ciao, ciao

Ben jij ook zo’n grote fan van La casa de papel? Goed nieuws! Want op 3 april is het zover. Dan verschijnt het vierde seizoen van de Spaanse serie op Netflix. Geen betere manier om de quarantaine door te komen. Haal dat Dali-masker maar al boven!


Hoe eindigde het derde seizoen ook al weer?

Even een opfrissertje. Na een helse klopjacht krijgt de politie Lissabon (Raquel) in handen. El Professor denkt dat ze dood is, maar niets is minder waar. Wat nu tussen Tokio en Rio? Die twee waren toch voor elkaar gemaakt? Nairobi zag eindelijk haar zoontje terug, maar tegen een hoge prijs. Zal ze het halen? Zal de bende ook deze keer ongeschonden de bank verlaten? Oneindig veel vragen dus, maar nog eventjes geduld, want snel krijgen we antwoorden.

Foto’s Netflix

Laatste seizoen?

Of seizoen 4 van Money Heist het laatste seizoen wordt, moet nog worden bevestigd. Er gaan geruchten de ronde dat er al aan een vijfde deel wordt gewerkt, maar dat is nog niet bevestigd. Wij zien het alvast zitten!