Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Mivalti blaast 40 kaarsjes uit

Al 40 jaar ondersteunt Mivalti in Tielt volwassenen met een beperking. Om dat te vieren organiseerden ze een inclusieve modeshow. Daarbij stapten mensen met een beperking, de gasten, niet alleen mee op de catwalk. Ze konden hun creativiteit ook laten zien met het creëren van ontwerpen.


De show geeft ook een staalkaart van de modetrends van dit seizoen: Gedaan met die donkere en grauwe dagen! Deze lente dragen we kleur. Veel kleur! Styliste Marja geeft nog enkele tips om dit seizoen te stralen: doe wat je wil, voel je goed, leef je uit en hou je zeker niet in voor anderen!

Mivalti wist voor het evenement niemand minder dan de Nederlandse ontwerper Diek Pothoven van het label MARTAN te strikken als regisseur. Zijn naam doet misschien niet veel belletjes rinkelen in België, maar hij in z’n thuisland kijken ze al uit naar de outfits die hij zal samenstellen voor het Eurovisiesongfestival. Diek is namelijk ‘head of fashion’ voor het liedjesfestijn dat in mei plaatsvindt in Rotterdam.