Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Koken met je kids met Mama’s gezonde tips

Katrijn Debruyne is mama van twee vrolijke kleuters. Op haar Instagrampagina en blog “Mama’s gezonde tips” post ze dagelijks lekkere en gezonde ontbijtjes, gerechten en snacks die helemaal kidsproof zijn.


Kinderen groenten en fruit laten eten is niet altijd gemakkelijk. Dat je als mama dan nog eens niet zo veel tijd hebt, maakt het extra uitdagend om je kinderen gezonde gerechten voor te schotelen. Maar het is wel o zo belangrijk. Via allerlei trucjes (gemixte groentesaus, fruitfrietjes,…) zorgt Katrijn ervoor dat haar kinderen hun dagelijkse portie groenten en fruit binnenkrijgen.

Bovendien geniet deze mama van samen koken met haar kleuters: “We koken heel veel samen met de kinderen. Zo ben je ook eens alleen met hen en ben je niet bezig met je gsm of je laptop, of verdwaald in je hoofd.”

De gerechten die Katrijn in deze reportage samen met Wolraad en Madeleine maakt, vind je terug op haar blog.