Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

In een roze chocoladehemel

Vind je ook dat ijs met chocolade het beste van twee werelden verenigt? Dan ben je vast benieuwd naar het ijsje met ruby chocolade! Wij waren erbij toen deze zoete zaligheid voorgesteld werd aan pers en influencers.


 

Barry Callebaut lanceerde enkele jaren geleden ruby choocolade. Nu besloten ze om deze variant met de romige bessensmaak te combineren met een ijsje. Een tijdje geleden nodigden ze foodies uit voor de lancering van de Magnum Ruby.

 

 

Sarah Puozzo, culinair journaliste: “Ik vond het echt superlekker. Er zat iets zout in, iets zoet in, iets zuur,… Ja, echt geslaagd!”

Foto: Studio Flashback

 

Melissa Coppel, chef-chocolatier: “Ik werk al meer dan een jaar met ruby chocolade en het combineert heel gemakkelijk met bepaalde elementen, zoals pistache, een snuifje zout, yoghurt, mascarpone en room. Voorwaarde is wel dat je de subtiele smaken van de chocolade respecteert.

Foto: Studio Flashback

De Magnum Ruby is verkrijgbaar in de supermarkt.

Lees ook