Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

H&M goes wild met zijn nieuwe collectie

Onlangs vierde H&M de lancering van de Studio SS20-collectie.


De outfits zijn afgestemd op de moderne, geëmancipeerde vrouw waarbij verschillende stijlen worden gecombineerd. Er waren tal van bekende gasten uitgenodigd, waaronder Jourdan Dunn en Jameela Jamil, allen gekleed in de nieuwe collectie.

Go wild!

Met deze collectie kan je de wilde kant van jezelf laten zien. De stuks zijn gemaakt voor avontuurlijke, vrije zielen die graag op ontdekking gaan. De collectie is zowel rauw als verfijnd: natuurlijke stoffen met ruwe randen worden vermengd met verfijnde elementen, zoals glanzende metallics en futuristische accessoires. Opvallen zul je zeker met deze prachtige outfits!

Hun muze? Een zorgeloos surfmeisje met de wereld als haar speelveld.

Natuurlijke materialen

Belangrijke stukken zijn de roze gerecyclede jurk, de kalkstenen getinte jas met wijde pijpen, het dikke katoen-nylon gehaakte vest en de statement enkellaarsjes van leer. Een kleurenpalet van felroze en kobaltblauw met flitsen van zuurgroen domineert.

 

De H&M Studio SS20-collectie is te koop op hm.com en in de winkels.