Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Twixtaartjes

Ben je nog op zoek naar een taartje voor bij de koffie zondag? Hold on! Je hebt met deze twixtaartjes de ultieme zoetigheid gevonden.


Twixtaartjes

Niets beter dan een combinatie van je favoriete chocoladesnack en een taartje. De twixtaartjes zijn heel simpel om te maken, zien er prachtig uit en zijn bovendien nog eens overheerlijk. De taartjes dresseren met wat rood fruit en bloemsuiker maken er echte kunstwerkjes van. Smakelijk!

Het recept kan je hier downloaden.

 

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens.

Bekijk ook