Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Tobleronebrownies

De heerlijke, Zwitserse chocoladereep Toblerone kent iedereen. Elke chocoladelover is verzot op brownies, dus wat als we die twee heerlijke dingen combineren? Dan komen we tot een zalige mix: de tobleronebrownie!


Tobleronebrownies

De reep, gevuld met melkchocolade, noga, amandel en honing is een lekkere basis voor deze brownies. Ze geven een extra zoete toets aan het cakeje. Deze brownies zullen al je vrienden, collega’s en familieleden omver blazen! Tijd om te scoren dus.

Het recept kan je hier downloaden.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens.

Bekijk ook