Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Pindakaaskoekjes

Afgelopen zondag was het Peanut Butter Loversday, en om die heugelijke dag te vieren maken we vandaag simpele, lekkere pindakaaskoekjes!


Pindakaaskoekjes

Ben je fan van pindakaas op je boterham? Dan ben jij sowieso ook iemand die blij wordt bij de gedachte van koekjes met pindakaas. Dankzij Peanut Butter Loversday vorige week zondag, maken wij deze vrijdag pindakaaskoekjes. Ze zijn perfect als vieruurtje of als dessert na je lunch op het werk. De koekjes zijn snel klaar. Je kan ze nog extra lekker maken door ze te besprinkelen met wat gesmolten chocolade. Sit back and enjoy!

Het recept kan je hier downloaden.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens.

Bekijk ook