Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Madeleinekes

Thuis zitten was nog nooit zo lekker als nu, met deze heerlijke madeleinekes. Maak ze voor je buren, voor je oma en opa die alleen thuis zitten of voor jezelf ;-). De madeleinekes zijn de ideale snack voor bij een kopje koffie, smullen maar!


Madeleinekes

Niets beter dan klassieke madeleinekes bij je kopje koffie of thee. Dit vieruurtje is ook makkelijk om te maken en zorgt voor een beetje afleiding tijdens deze tijden van coronacrisis. Geen excuus meer om niet te bakken dus.

Het recept kan je hier downloaden.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens.

Bekijk ook