Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Straal als geen ander tijdens Valentijn

Partner of geen partner, Valentijn is altijd een dag vol liefde, voor iedereen! Verwen jezelf met deze productjes, straal als geen ander en voel je goed in je vel!


Maybe it’s Maybelline

Maybelline, het make-upmerk dat al meer dan 100 jaar de wereld een stukje mooier maakt, staat bekend voor haar trendy make-up. Nieuw in het gamma zijn de Super Stay Ink Crayons, die bovendien ook mat zijn. Ze komen in allerlei kleurtjes en zijn makkelijk aan te brengen. Een handige slijper aan het uiteinde zorgt ervoor dat je de stick lang kunt gebruiken.

Romantische lippen? Check! Gebruik deze Super Stay Ink Crayons en ga zonder zorgen lekker uit eten tijdens datenight!

Toch liever een matte lipgloss? Dan kan je met de super stay matte ink van Maybelline ook zeker je lippen verwennen. De kleur blijft uren stevig zitten, drogen je lippen niet uit en zorgen voor een perfecte afwerking van je look.

NYX loves your lips

De romantische nieuwe lijn van NYX Cosmetics is perfect om je outfit compleet te maken. De lippenstick is makkelijk om aan te brengen en heeft ook een matte look. De kleuren zijn fel, romantisch en zorgen voor net dat tikkeltje meer in je make-up look. De zijdezachte textuur van de lippenstift weet elke echte make-up lover te bekoren.

Essie, oui

Tijdens de valentijnsperiode kan je 6 prachtige, nieuwe kleurtjes van Essie kopen. Er zijn drie gewone kleuren en drie metallic kleuren, keuze genoeg dus! Je maakt zo je look helemaal af met de nieuwe lakjes.

Eat your heart out! Verwen jezelf met de zoetste Essie kleuren op Valentijn dit jaar. Geïnspireerd op de lekkerste doos chocolaatjes en een romantische date night, de limited edition Essie 2020 Valentijn collectie is ontworpen om te verrassen. Een collectie lieve kleuren, perfect voor een love-fate relationship met je manicure.

Deze verleidelijke kleuren vallen extra op door de schattige flesverpakkingen – elke kleur krijgt zijn eigen verpakking met designs geïnspireerd op de naam van de kleur. Twee grote doorzichtige hartjes geven je meteen al een glimps van de betoverende kleuren in de fles.

L’Oréal zorgt voor wimpers om u tegen te zeggen

Je leest het goed, L’Oréal heeft sinds vorige maand een heerlijke mascara op de markt, die exclusief te koop is in Kruidvat. De mascara doet écht wat het belooft: stoere, volle en sexy wimpers, check! Thank you, Paradise Valentine! 

Garnier verzorgt je huid

Na een lange datenight kan je zonder zorgen en veel moeite je make-up perfect verwijderen voor je tussen de lakens kruipt. Het micellair water van Garnier ruikt bovendien overheerlijk! Het rozengeurtje zorgt ervoor dat dit niet enkel lief is voor je gezicht.