Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Singles vieren feest

Gaat het Valentijnsweekend geruisloos langs je heen of maak je er toch een feestje van? Een singlestatus hoeft je trouwens niet tegen te houden om het liefdesfeest toch te vieren. Dat bewezen de singles die gisteren aanwezig waren op de eerste editie van de Singles Night van kledingwinkel ZEB!


Met een Afrodisiac Bar en de juiste tunes van DJ Lotte Feyen was de toon gezet voor een leuke avond onder singles. Matchmakers van de ZEB-winkel in Merchtem hielpen de vrijgezellen de perfecte outfit samen te stellen. Daarmee gaven ze ook een antwoord op de typische stress-vraag: ‘Wat draag je op een eerste date?”.

Wie toch nog wat nerveus was of met andere vragen zat, kon bij seksuologe Lotte Vanwezemael, die ook bekend is van MNM en De Slimste Mens, terecht voor ‘seksuo-logische’ tips en tricks.

En volgens de organisatoren zijn er zelfs koppels gevormd! Hoera!