Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Proef de liefde op het Chocoladesalon

Wie Valentijn zegt, zegt chocolade! Gisteren ging onze reporter Christelle de sfeer opsnuiven op de 7de editie van het Chocoladesalon in Tour & Taxis in Brussel.


 

Op het Salon beleef je het donkere goud met al je zintuigen in alle vormen en maten. Presentatrice van de avond is niemand minder dan ex-Miss België Virginie Claes.

Er valt heel wat te ontdekken op het Salon. Zo zijn er onder andere live demonstraties door de beste koks, defilés, workshop, lezingen,… Allemaal gehuld in een heerlijk laagje chocolade. De ambassadrices van het Salon zijn Jill De Greef en Kristel Lambert. Ook Joke van de Velde en Isabelle A maken hun opwachting tijdens deze uitzonderlijke show.

Modeshow met chocoladejurken

Tijdens het defilé showen modellen een tiental spectaculaire jurken uit chocolade, die er niet alleen glamoureus en schitterend uitzien, maar ook buitengewoon. Ze zijn het werk van Belgische duo’s chocolatiers-designers. Elke dag om 17 u kan je de modeshow bijwonen.

Het Chocoladesalon loopt nog tot zondag 16 februari in Tour & Taxis. Ideaal als je dit Valentijnweekend nog niets te doen hebt!