Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Inspiratie voor een warm (liefdes)nest

Of je nu Valentijn viert of niet, een slaapkamer mag altijd wel een oase van gezelligheid zijn.


Sofacompany lanceert naar aanleiding van het liefdesfeest nieuwe lampen en accessoires voor een warm nest.

De gloednieuwe lampencollectie creëert instant gezelligheid en romantiek. Aan het plafond, op de vloer of tegen de wand,..: iedere designlamp tovert je huis om tot een warm liefdesnest. Ook de prachtige nieuwe lijn met hoofdeindes voor het bed doet harten sneller slaan.

Gedaan met knipperlicht(relaties): romantisch licht forever and ever…
Met de nieuwe lampen van Sofacompany baadt je interieur in een warme, romantische gloed. De minimalistisch gestylede lampen hebben een moderne look met hun diepzwarte, witte of felrode tint. In de collectie vind je zowel wand- , tafel- , vloer- als plafondlampen die je interieur doen stralen… Soms letterlijk: De binnenkant van bepaalde modellen is dan ook gehuld in goud!

Romantisch kaarslicht, massage-olie en rozenblaadjes gestrooid op satijnen lakens… “it’s all in the details”, zeggen ze wel eens maar wat met het bed zelf? Sofacompany verleidt tortelduifjes met luxuezue hoofdeindes die je slaapkamer meteen een upgrade geven… Hello, hotelsuite!

Wereldwijd wordt meer en meer belang gehecht aan slapen en aan de impact die een goede nachtrust heeft op je fysieke en mentale gezondheid. De volledig gestoffeerde hoofdeindes zoals Dana en Dahlia hebben een exclusieve look met een warme, uitnodigende sfeer. Want vooraleer je effectief gaat slapen, mag de kamer best wat Valentijn-vibes uitstralen! De nieuwe ‘headboards’ kan je bovendien perfect combineren met hun gelaagde poefjes als alternatief voor het klassieke nachtkastje.