Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Heerlijke nieuwigheden

Van gezonde granenbars tot nieuwe ijsjes en chocolade: de beurs ISM in Keulen biedt het allemaal. Ook Belgische exposanten stellen opvallende nieuwigheden voor.


Sommige nieuwigheden op ISM liggen al in de winkel, maar heel wat producten worden pas voorgested aan het vakpubliek.

Petit Melo

Ook zo’n fan van melo-cakes? Goed nieuws, want je hebt steeds meer keuze uit diverse variëteiten! Zo lanceerde Chocolatier Vandenbulcke uit Heule het assortiment Petit Melo. Ze gaven de klassieke praline een moderne twist met vier verrassende smaken: framboos, hazelnoot en vanille met melkchocolade of pure chocolade 😋🤩Petit Melo won op ISM de tweede prijs in de New Product Showcase award. Proficiat!

Chcocolade met eiwit

Eiwitten zijn populair in snacks. Meestal worden ze gehaald uit erwten en linzen, maar het Belgische bedrijf Fairy Chocolates koos voor een wel heel special eiwitbron: groene mieren! Daarnaast bevat de chocolade ook een hoog cacaogehalte.  Het bedrijf dat vooral bekend is van de luxe-chocolaatjes Cho’clair kon in ieder geval rekenen op heel wat Duitse persaandacht (zie video).

https://www.instagram.com/p/B8LZoHgJfoK/