Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Valentijnskoekjes

Het is Valentijn vandaag, dus haalt redactrice Naomi haar meest romantische kantje boven. Deze valentijnskoekjes laten jouw en zijn/haar hartje sneller staan, zonder twijfel! 


#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Valentijnskoekjes

Liefde gaat bij heel wat mensen door de maag, dus verras vandaag je geliefde met heerlijke koekjes. Maak ze nog een beetje romantischer door je mooiste hartjesvorm uit de keukenkast te halen. Bakken maar!

Het recept kan je hier downloaden.

 

Mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens.

Bekijk ook