Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Rolocupcakes

Rolo’s, wie kent die lekkere zoete snoepjes nu niet? Redactrice Naomi mengt ze met haar favoriete recept voor cupcakes met chocoladedruppels. Het resultaat? Overheerlijke cupcakes met een hartje van karamel en chocolade!


#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Rolocupcakes

De zoetigheid kan deze week niet op. De cupcakes gevuld met Rolo’s zijn een echt droomdessert voor elke chocolade- en karamellover. Het recept is eenvoudig, snel en telt bovendien niet zoveel ingrediënten. Bakken maar!

Het recept kan je hier downloaden.

 

Mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens.

Bekijk ook