Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Nutellakoekjes

Deze week was het Nutelladay en dat konden we bij Tendens.tv niet onopgemerkt voorbij laten gaan, tijd voor heerlijke Nutellakoekjes dus!


#FoodieFriday?

That’s right, Foodie Friday is nieuw bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Nutellakoekjes

Dat Nutella enkel voor bij het ontbijt is, vinden wij bij Tendens.tv onterecht! Wat is er nu leuker dan het lekkerste onderdeel van je ontbijt ook tijdens je drukke werkdag te kunnen nuttigen? Niets, toch? Vandaar de keuze om deze heerlijke koekjes klaar te maken.

Het recept kan je hier downloaden.

 

Mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens. en KitchenAid.