Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIEFRIDAY: Appeltaarttaco’s

Wie helemaal zot is van de Mexicaanse taco’s, kan zijn liefde nu doortrekken tot bij het dessert. We combineren deze week een echte Vlaamse klassieker met een Mexicaanse klassieker. Het resultaat? Heerlijke appeltaarttaco’s.


#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Appeltaarttaco’s

Een klassieke appeltaart is heel vaak te vinden op de koffietafel bij Vlaamse gezinnen, maar waarom maken we niet eens iets anders? Deze appeltaarttaco’s zijn hip, snel en super makkelijk om te maken. Deze snelle, (redelijk) gezonde hap is in no-time klaar en zal je gasten ook aangenaam verrassen. Honger gekregen? Genieten maar!

Het recept kan je hier downloaden.

 

Mede mogelijk gemaakt door Dovy Keukens.

Bekijk ook