Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Een huis waar James Bond zich in thuis zou voelen

Architect Frederik de Smet blijft een buitenbeentje binnen de Belgische architectuur. Hij werkt alleen omdat hij het plezier van ontwerpen niet aan iemand anders wil of kan overlaten.


Frederik laat zich zo weinig mogelijk inspireren door wat andere architecten mee bezig zijn. Zo ademt elk ontwerp, hoe divers ook, 100% zijn stempel. Zo blijft hij een einzelganger die blijft verbazen.

Bij deze woning was de uitdaging om de vele auto’s van de eigenaar een plekje te geven. Dit werd opgelost met een autolift die uit de grond komt. Verder wilden de bewoners dat het een feesthuis werd, met veel aandacht voor de bar en plaats voor veel volk. Kortom, een huis waar James Bond zich in thuis zou voelen.