Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Baby-fever op de Babyboom Beurs

Net mama geworden of groeit er een wondertje in je buik? Dan is Babyboom Beurs ongetwijfeld iets voor jou!


Je ontdekt er de laatste trends op het gebied van baby- en kindermode en krijgt ter plaatse deskundig advies over veiligheid, kinderwagens, (borst)voeding, verzorgingsproducten, …
Laat je van 20 tot en met 22 maart in Brussels Expo onderdompelen in een walhalla aan inspiratie op maat van je zwangerschaps- of babybubbel.

Ontdek meer dan 100 standjes

Meer dan 100 standhouders staan je met plezier bij over de wereld van baby’s. Zo ontdek je er welke autostoel geschikt is, krijg je informatie over betrouwbare babyvoeding, doe je inspiratie op voor de babykamer en snuister je tussen de nieuwste babykleding en -accessoires.

Boeiende workshops

Tijdens de interessante workshops en infosessies kom je alles te weten over de bevalling en de kraamperiode en word je helemaal klaargestoomd om mama te worden.

Op het programma:

  • Help! Mijn baby huilt, wat nu?
  • Verluieren en een badje geven als een pro
  • De geheimen van een deugddoende babymassage
  • Het ABC van borstvoeding
  • Tips om de bevalling vlot te laten verlopen
  • Jouw baby dragen

Food & kinderopvang

Babyboom voorziet ook meerdere plekken waar je als bezoeker ongestoord een pauze kan inlassen. Je kan terecht in het Healthy food village, waar er meerdere foodtrucks je gezond lekkers voorschotelen, en de verschillende chill out zones waar je even kan uitrusten. Terwijl de oudere broertjes en/of zusjes ravotten in het kinderdagverblijf kan jij je baby professioneel op de foto laten zetten.

Win win win!

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een vipticket voor twee personen! Hoe kan je winnen? Klik op de link en geef het juiste antwoord op de vraag ‘Wat is de slogan van de Babyboom Beurs?’.