Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kleurrijke zoektocht naar feestkledij voor kids

Kijkt je zoon ook al uit naar een lentefeest, communie of vormsel? Kledij uitkiezen is leuk, maar kinderkledingketen ZEB maakt het nog feestelijker met kleurrijke events!


Tatyana Beloy gaf vorige vrijdag samen met 40 kinderen de kick-off van een gloednieuw format van kinderkledingketen ZEB For Stars.

In programma’s als Say Yes to the Dress’ is het uitkiezen van een bruidsjurk een heus spektakel. ZEB For Stars liet zich hierdoor inspireren en lanceert events waarbij de jongste feestvierders in de kijker staan. Onder de noemer ‘Hooray, it’s my day’ vinden sprookjesachtige pasmomenten plaats in diverse winkels. Zo wordt de zoektocht naar de perfecte outfit al een feestje op zich!

De jonge party animals schitteren als een echte ster en krijgen hulp van een heuse stylist, een pasrekje met hun naam en een tafel vol sweets & treats (denk aan rainbow cake pops, een donutwall, kleurrijke popcorn en cupcakes). Kers op de taart is een echt reveal moment, een photobooth én een goodie bag.

Viert je zoon of dochter dit jaar zijn of haar communie, lentefeest of vormsel? Je kan je jonge feestneus inschrijven voor één van de ‘Hooray, it’s my day’-events via deze website.

Data:
  • 19/01 (ZEB For Stars Brugge)
  • 26/01 (ZEB For Stars Zoersel)
  • 2/02 (ZEB For Stars Oostende)
  • 9/02 (ZEB For Stars Torhout)